Az egyes programok a helyzetfüggő kommunikáció, vezetői készségek, stratégiai tervezés, értékesítés, a projektirányítás, ügyfélkezelés és szolgáltatásfejlesztési területen segítik a csoportdinamika jobb kihasználását.

Olyan gyakorló vezetők irányításával folyik a munka, akik menedzsment képesítéssel és gyakorlati tapasztalattal is rendelkeznek. Angol, német, spanyol nyelven is dolgozunk.

10 PROGRAM 18 HELYEN

Nyílt és zárt programok

A szolgáltatás formája nyílt program, amennyiben több szervezet mindegyike 1-4 fővel jelentkezik. Zárt program esetében egy adott szervezet 5-12 főt küld.

Az egyes szolgáltatások részletesebb tematikájáról, a programokról, a helyszínekről további tájékoztatást a megelőző oldalakon talál.

A 2020-as évben az alábbi időpontokra hirdetünk programokat:

Nyílt programok

szerda 9 órától csütörtök 17 óráig a külön megadott helyszíneken, havonta 4 alkalommal

Zárt programok

megállapodás szerinti időpontban és helyszínen, havonta 2 alkalommal

A programok elindításának feltétele legalább 5 résztvevő jelentkezése.

Előzetes regisztráció a mellékelt kérdőív kitöltésével lehetséges. Az információt visszaigazoljuk, majd 5 munkanapon belül személyesen egyeztetjük a további részleteket. Ezek után történik az egyedi ajánlat kidolgozása.

Kérjük, a következőkben jelölje meg az Önt leginkább érdeklő témát és formát, majd adja meg elérhetőségét, hogy a további részleteket személyes találkozón egyeztethessük.

10 fő téma közül választhat, de egyedi tematika kidolgozását is vállaljuk.

Budapest és 10 vidéki helyszín közül is választhat szerte az országban.

Kérjük, jelezze egyedi igényeit a Megjegyzések rovatban!

Kapcsolati űrlap